Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αζάρ: «Θα μείνω στην Τσέλσι»

Αζάρ: «Θα μείνω στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2018 02:31
Ο Εντέν Αζάρ, μιλώντας σε αγγλικό Μέσο, αποκάλυψε πως θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Τσέλσι, βάζοντας «φρένο» στη φημολογία που τον θέλει να συνεχίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόθυμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Τσέλσι είναι ο Εντέν Αζάρ. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφο της «Mirror» αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα NBA μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και Φιλαντέλφια Σίξερς που διεξήχθη στην «O2 Arena» του Λονδίνου.

Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι, που βρέθηκε στο γήπεδο όπως και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές αγγλικών ομάδων, ρωτήθηκε για το αν θα ανανεώσει την συνεργασία του και η απάντηση του ήταν θετική, με την προϋπόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του και ο συμπατριώτης του, Τιμπό Κουρτουά.

«Ναι. Αλλά πρώτα ο Κουρτουά, μετά θα υπογράψω», δήλωσε ο Αζάρ, ο οποίος πιάστηκε σε βίντεο να λέει τα ίδια και σε φίλους των «μπλε» μετά το φινάλε του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Κουρτουά λήγει το καλοκαίρι του 2019 ενώ αυτό του Αζάρ το 2020. Ο Βέλγος πορτιέρο είχε δηλώσει πρόσφατα ότι βρίσκεται κοντά σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και πως προτρέπει τον Αζάρ να επεκτείνει και αυτός το συμβόλαιο του

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.