Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «8» η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «8» η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2018 00:52
Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Νουμάνθια στο «Μπερναμπέου» αλλά πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα. Λούκας Βάθκεθ (10’ 59’) και Φερνάντες (45’, 82’) τα γκολ.

Με την πρόκριση να είχε κριθεί στο πρώτο ματς, η Ρεάλ παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς κόντρα στην Νουμάνθια και το τελικό 2-2 στο «Μπερναμπέου» έδωσε στη «βασίλισσα» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με σκαστή κεφαλιά Λούκας Βάθκεθ, όμως στο 45’ η Νουμάνθια έφυγε στην κόντρα και ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ του Γκιλιέρμο Φερνάνεθ.

Ο Λούκας Βάθκεθ «χτύπησε» ξανά στο 58’, σκοράροντας από κοντά ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Μαγιοράλ. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοήθηκαν και στο 82’ ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 με καρφωτή κεφαλιά του Γκιλιέρμο Φερνάντεθ

Στα άλλα ματς, η Λεγανές ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα πήρε την πρόκριση μετά και το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό με γκολ του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ελ Ζαρ (31’), αναγκάζοντας το «κίτρινο υποβρύχιο» να ψάξει τρία γκολ για την πρόκριση. Ράμπα (48’) και Τσερίσεφ (89’) έκαναν την ανατροπή, ωστόσο το τελικό 2-1 δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους.

Τέλος, η περσινή φιναλίστ Αλαβές κέρδισε με 2-0 την Φορμεντέρ και με συνολικό σκορ 5-1 πήρε με άνεση το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.