Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Άρσεναλ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2018 00:04
Τσέλσι και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και η πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ θα κριθεί στη ρεβάνς του «Έμιρειτς». Δύο δοκάρια είχαν οι «μπλε», στον πάγκο των «κανονιέρηδων» ο Μαυροπάνος.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Έμιρειτς». Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο οι «κανονιέρηδες» κράτησαν το μηδέν και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην έδρα τους.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με την Τσέλσι να είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με διαγώνια σουτ του Μόουσες (23’, 28’ -το δεύτερο στο δοκάρι) και την Άρσεναλ να απαντά στο 39’ με σουτ του Ιβόμπι, το οποίο απέκρουσε ο Κουρτουά.

Η Τσέλσι συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Οσπίνα. Στο 47’ ο Κρίστενσεν αστόχησε με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 56’ ο γκολκίπερ της Άρσεναλ απέκρουσε το σουτ του Μοράτα.

Δύο λεπτά μετά ο Ισπανός βρέθηκε σε καλή θέση αλλά αστόχησε, ενώ στο 66’ ο Μουστάφι έκοψε σωτήρια το σουτ του Μόουζες. Δευτερόλεπτα μετά ο Κρίστενσεν αστόχησε από κοντά, ενώ στο 89' η σέντρα-σουτ του Φάμπρεγκας βρήκε σε σώματα και σταμάτησε στο δοκάρι. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο τελευταίο 20λεπτο και το 0-0 έμεινε ως το τέλος. Στον πάγκο των «κανονιέρηδων» έμεινε ο Κώστας Μαυροπάνος, ο οποίος δεν έκανε ντεμπούτο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.