Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πάρτι-πρόκρισης η Βαλένθια με σούπερ Βιέτο (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Πάρτι-πρόκρισης η Βαλένθια με σούπερ Βιέτο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2018 00:54
Με τον Βιέτο να πετυχαίνει χατ-τρικ (το τρίτο με λόμπα από το κέντρο!) στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, η Βαλένθια διέλυσε με 4-0 την Λας Πάλμας στο «Μεστάγια» και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου.

Ο Λουτσιάνο Βιέτο υπέγραψε πριν λίγες εξάμηνο συμβόλαιο με την Βαλένθια, σε μια προσπάθεια να ανεβάσει ξανά τις ποδοσφαιρικές του μετοχές. Στα προηγούμενα 18 παιχνίδια με την Ατλέτικο δεν είχε πετύχει γκολ, ωστόσο στο ντεμπούτο του ως βασικός με τις «νυχτερίδες» πέτυχε χατ-τρικ, οδηγώντας τη νέα του ομάδα σε νίκη-πρόκριση με 4-0 επί της Λας Πάλμας.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Γκραν Κανάρια έδινε μικρό προβάδισμα στην Βαλένθια, η οποία στον επαναληπτικό μετέτρεψε το ματς σε περίπατο. Ο Βιέτο «χτύπησε» για πρώτη φορά στο 30ο λεπτό, «γράφοντας» το 1-0 με πλασέ εντός περιοχής.

Ο Αργεντινός διπλασίασε το σκορ στο 48ο λεπτό ύστερα από γύρισμα του Περέιρα, ενώ στο 66’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με εντυπωσιακό τρόπο, αφού «κρέμασε» τον Λιθοαίν με λόμπα από το κέντρο. Ενδιάμεσα, ο Μαξίμοβιτς (54’) «έγραψε» το 3-0 με τρομερό τελείωμα, σ’ ένα όμορφο βράδυ για τους φίλους της Βαλένθια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.