Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρόκριση η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρόκριση η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2018 21:39
Με γκολ του Λόπες (66’) η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και με συνολικό σκορ 5-0 «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου. Την ασίστ ο Μασούντ, θετικό ντεμπούτο από Μοράν.

Σ’ ένα ματς… αγγαρεία, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τα πάντα είχαν κριθεί από το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο και έτσι οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διάθεση να ανεβάσουν στροφές.

Η «Ένωση», που είχε βασικούς τους Μοράν (θετικό ντεμπούτο) και Μασούντ, είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 2ο λεπτό, με το σουτ του Κλωναρίδη να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Στη συγκεκριμένη φάση, τραυματίστηκε ο 20χρονος γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Κουσιάδης, με αποτέλεσμα να δώσει τη θέση του στον Κυριακίδη. Ο Έλληνας γκολκίπερ χρειάστηκε να αναλάβει άμεσα δράση, αφού στο 12’ απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Γκάλο, κρατώντας το μηδέν.

Το παιχνίδι κυλούσε σε αργό τέμπο και η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 42’. Μετά από… τσαφ του Βράνιες, ο Ντίας πήρε την μπάλα, βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάρκα.

Κακό παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΚ να φτάνει στο γκολ στην πρώτη της ευκαιρία. Στο 66’ ο Μασούντ έδωσε με τη μια στον Λόπες, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κυριακίδη και «έγραψε» το 1-0. Η συνέχεια του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι αξιόλογο, ώσπου στο 90+2’ ο Μπάρκας απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Ντίας, κρατώντας το 1-0 ως το φινάλε.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Mπάρκας, Βράνιες (70' Τζανετόπουλος), Λαμπρόπουλος, Γιαννούτσος, Γκάλο (81' Γιούσης), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Λόπες, Γιακουμάκης, Μασούντ (76' Αραούχο), Κλωναρίδης.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Μιχαηλίδης): Κουσιάδης (8' Κυριακίδης), Περέιρα, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο (46' Πάουλο), Κλέσιο, Φάρλεϊ Ρόσα (70' Μοράρ), Βασιλούδης, Ντίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.