Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης

Football League: Επέστρεψε στις νίκες ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2018 18:44
Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Πόντου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για το 2018. Πλατέλλας (15’) και Ντούνης (44’) τα γκολ, αποβλήθηκε στο 33’ ο Γεωργιάδης.

Μετά από δύο σερί «λευκές» ισοπαλίες με ΌΦΗ και Παναιγιάλειο, ο Άρης κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, οι «κίτρινοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τον Βαγγέλη Πλατέλλα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Απόλλωνα αφού στο 33’ ο Γεωργιάδης εκτέλεσε το φάουλ χωρίς να ακουστεί το σφύριγμα του διαιτητή, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί!

Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των παικτών και των ανθρώπων του Απόλλωνα, κάτι που έφερε και την αποβολή του προπονητή της Καλαμαριάς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Τα πάντα τελείωσαν στο 44’, όταν μετά από σέντρα του Βαλεριάνου, η άμυνα του Απόλλωνα δεν αντέδρασε σωστά και ο Ντούνης με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο δεύτερο μέρος «κίτρινοι» είχαν σημαντικές στιγμές με τους Ντούνη, Πλατέλλα και Διαμαντόπολο για πετύχουν περισσότερα γκολ, ωστόσο ο Λόπεθ κράτησε το 2-0 ως το φινάλε.

Ο Άρης έφτασε τους 26 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +3 από την 2η Παναχαϊκή, η οποία κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας. Ελευθεριάδης (29') και Μωραΐτης (42') σκόραραν για τους Αχαιούς, με τους Θεσσαλούς να μειώνουν στο 84' με τον Τσιλούλη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.