Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πήρε το ντέρμπι με Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ!

Κύπελλο Αγγλίας: Πήρε το ντέρμπι με Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 00:00
Με τον Φαν Ντάικ να σκοράρει στο ντεμπούτο του (84’), η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-1 την Έβερτον στο «Άνφιλντ» και πήρε την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Μίλνερ (35’ πεν.) και Σίγκουρντσον (67’) τα άλλα γκολ.

Η Λίβερπουλ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με αντίπαλο την Έβερτον. Οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη με 2-1 στο «Άνφιλντ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που έπαιζε χωρίς τους Σαλάχ και Κουτίνιο, είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 35’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 54’ η κεφαλιά του Γκόμεζ στο δεύτερο δοκάρι πέρασε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Λαλάνα στο 55’. Στο 59’ ο Πίκφορντ απέκρουσε το σουτ του Ρόμπερτσον, ενώ στο 63’ είπε «όχι» και σε καρφωτή κεφαλιά του Φαν Ντάικ.

Η Έβερτον έμεινε στο ματς και στο 67’ κατάφερε να ισοφαρίσει κόντρα στη ροή με ωραίο συρτό σουτ του Σίγκουρτσον. Η Λίβερπουλ όμως δεν πτοήθηκε και στο 84’ ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ λύτρωσε τη νέα του ομάδα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ολλανδός στόπερ εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Πίκφορντ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.