Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάσιμο ο ΠΑΟΚ για Μολέδο

Μπάσιμο ο ΠΑΟΚ για Μολέδο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2018 00:28
Επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο έκανε ο ΠΑΟΚ και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον μέλλον του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για να φέρει στην Τούμπα τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Για τον 30χρονο έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ προτάσεις και από δύο τουρκικές ομάδες, οι οποίες ικανοποιούν οικονομικά τους «πράσινους», όμως υπάρχει μεγάλη απόσταση με τον παίκτη (του προτείνουν 500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο ίδιος αξιώνει το λιγότερο 700.000 ευρώ ετησίως).

Στον Παναθηναϊκό προτιμούν να τον παραχωρήσουν στο εξωτερικό, περιμένοντας και νέα προσέγγιση από την Ιντερνασιονάλ, ωστόσο δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 700.000, το οποίο ο «Δικέφαλος» φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει.

Ο Μολέδο βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό για την πώλησή του προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.