Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε τα χειρότερα η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2018 00:15
Με τρομερό γκολ του Σον (84’) η Τότεναμ ισοφάρισε σε 1-1 την Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ» και γλίτωσε το βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκαν με «κεραυνό» του Ομπιάνγκ (70’) τα «σφυριά», αφήνοντας τους «πετεινούς» στο -3 από την τετράδα.

Γλίτωσε τα χειρότερα η Τότεναμ απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Οι «πετεινοί» ήταν ανώτεροι αλλά χρειάστηκαν ένα σουτ-κεραυνό του Σον στο 84’ για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο «Γουέμπλεϊ». Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο γνώρισε την πρώτη της εντός έδρα απώλεια μετά τις 25 Νοεμβρίου και βρέθηκε στο -3 από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τότεναμ είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως ο Αντριάν κατέβασε ρολά, αποκρούοντας τις προσπάθειες των Κέιν (28’), Σον (29’) και Έρικσεν (45’). Η Γουέστ Χαμ κράτησε το μηδέν και στο 70’ πήρε το προβάδισμα με τρομερό σουτ του Ομπιάνγκ από τα 25 μέτρα, με τη μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι του Γιορίς.

Ο Αντριάν είπε «όχι» στις προσπάθειες των Κέιν (72’, 73’) και Έρικσεν (75’) όμως δεν κατάφερε να σταματήσει και το σουτ-κεραυνό του Σον (84’) αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Παρά την πίεση της Τότεναμ για την ανατροπή, το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.