Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα η Μπαρτσελόνα, επέστρεψε ο Ντεμπελέ

Κύπελλο Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα η Μπαρτσελόνα, επέστρεψε ο Ντεμπελέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2018 22:34
Στην επιστροφή του Ντεμπελέ μετά από 3,5 μήνες, η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Θέλτα στο Βίγκο και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Μπαρτσελόνα, παίζοντας χωρίς τα βαριά χαρτιά στην επίθεση, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Θέλτα και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου εν όψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ξανά φανέλα βασικού στον Χοσέ Αρνάιθ και ο 22χρονος επιθετικός με πλασέ (15') έβαλε το τρίτο του γκολ σε ισάριθμες φορές που έχει ξεκινήσει με την πρώτη ομάδα.

Η Θέλτα έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να απαντήσει στο 31’. Αρχικά ο Άσπας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με προβολή από τα δύο μέτρα, ωστόσο ο Σίστο πήρε το ριμπάουντ και με τρομερό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψις (55’) ο Αρνάιθ είχε σημαντική στιγμή με κοντινή κεφαλιά για να ξαναδώσει το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά (59’) ο Σεμέντο έβγαλε τον Ντένις Σουάρες μόνο του στη μικρή περιοχή, ωστόσο ο Ισπανός κατάφερε να αστοχήσει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 61’ το μακρινό σουτ του Μπουσκέτς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 73’ ο Μορ πήγε να κάνει τη ζημιά στους Καταλανούς, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του «Καμπ Νου». Το σημαντικότερο για τους «μπλαουγκράνα» είναι φυσικά η συμμετοχή του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 3,5 μήνες, μπαίνοντας στο ματς στο 72ο λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.