Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό!

Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2018 21:42
Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα ο Τάκης Λεμονής. Οι «ερυθρόλευκοι ευχαρίστησαν» τον Έλληνα τεχνικό, στον οποίο πρότειναν να αναλάβει νέα θέση στον σύλλογο.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (4/1) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο 57χρονος τεχνικός κλήθηκε να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου μετά την αποχώρηση του Μπέσνικ Χάσι και κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ με το φινάλε του πρώτου γύρου.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση του συλλόγου αποδείχθηκε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας υπό τις οδηγίες του Λεμονή. Αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα που έγιναν στο Ρέντη, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγκομαχούσε να φτάσει στα τρίποντα στο ελληνικό πρωτάθλημα, φέρεται ότι είναι κάποιοι από τους λόγους που οδήγησαν τους διοικούντες σ’ αυτή την απόφαση.

Από το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία είχαν αρχίσει οι πρώτοι ψίθυροι περί αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του Έλληνα τεχνικού, στον οποίο προτάθηκε να αναλάβει άλλο πόστο στον σύλλογο.

Όσον αφορά το ματς στη Λάρισα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη, ενώ την Παρασκευή (5/1) αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον νέο τεχνικό της ομάδας. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, οι Πειραιώτες βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Όσκαρ Γκαρσία, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.