Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… δεξί Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Με το… δεξί Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2018 00:36
Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, κέρδισε με 3-1 την Γουότφορντ και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της για το 2018. Νικηφόρο ποδαρικό και για την Τότεναμ, η οποία πέρασε με 2-0 από την έδρα της ουραγού Σουόνσι.

Λίγες ημέρες μετά την βαθμολογική απώλεια στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (0-0) η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, νικώντας με 3-1 την Γουότφορντ στο «Έτιχαντ».

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού ο Στέρλινγκ έκανε 1-0 ύστερα από 37 δευτερόλεπτα παιχνιδιού, πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ της σεζόν. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει, αφού στο 13’ ο Καμπασέλε έστειλε τη μπάλα σε λάθος εστία μετά τη σέντρα του Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος αποχώρησε με φορείο στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός και ο διεθνής άσος αγωνίστηκε κανονικά στο βασικό σχήμα απέναντι στους «χόρνετς». Μάλιστα στο 17’ είχε σημαντική στιγμή για να χριστεί σκόρερ, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η μοναδική ευκαιρία της Γουότφορντ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 29’, με τον Έντερσον να νικά σε τετ-α-τετ τον Γκρέι. Ο Αγκουέρο σπατάλησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ και τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 63’, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μετά την ασταθή απόκρουση του Γκόμες. Το μόνο που κατάφερε η Γουότφορντ ήταν να μειώσει στο 82’ με τον Γκρέι για το τελικό 3-1.

Πλησίασε την 4αδα η Τότεναμ, νίκες με ανατροπές για Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας

Από την άλλη, η Τότεναμ πέρασε με 2-0 από την έδρα της ουραγού Σουόνσι και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την τετράδα.

Οι «πετεινοί» προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, ο εκτεθειμένος Γιορέντε έπιασε την κεφαλιά και πλήγωσε την πρώην ομάδα του. Η Σουόνσι προσπάθησε να βρει απάντηση χωρίς αποτέλεσμα και στο 89’ ο Ντέλε Άλι νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Φαμπιάνσκι για το τελικό 2-0.

Στα άλλα ματς, η Γουέστ Χαμ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο χάρη σε δύο γκολ του Κάρολ (59’, 90+4’). Νίκη με ανατροπή και για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σαουθάμπτον. Οι «άγιοι» προηγήθηκαν στο 17’ με τον Λονγκ, όμως οι «αετοί» έφεραν… τούμπα το ματς με τους ΜακΆρθουρ (69’) και Μιλιβόγιεβιτς (80’). Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χάρισε τη νίκη στην ομάδα του λίγες μέρες μετά το χαμένο πέναλτι στο 90+1’ στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.