Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Η Αταλάντα άφησε εκτός ημιτελικών την Νάπολι

Κύπελλο Ιταλίας: Η Αταλάντα άφησε εκτός ημιτελικών την Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2018 23:54
Η Αταλάντα νίκησε με 2-1 την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και την πέταξε έξω από το Κύπελλο Ιταλίας. Με Γιουβέντους ή Τορίνο στα ημιτελικά οι μπεργκαμάσκι», που είχαν σκόρερ τους Καστάν (50') και Γκόμες (81').

«Βόμβα» στο Κύπελλο Ιταλίας! Η Αταλάντα επικράτησε με 2-1 την Νάπολι μέσα στο «Σαν Πάολο» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού για πρώτη φορά μετά το 1996. Οι «μπεργκαμάσκι», που την περασμένη σεζόν είχαν κάνει το 2x2 κόντρα στους «παρτενοπέι», περιμένουν πλέον τον νικητή του Γιουβέντους-Τορίνο για να δουν με ποια ομάδα θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία (7’), με τον Καγιεχόν να κάνει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και τον Μπερίσα να αποκρούει με το ένα χέρι. Στο 23’ το ανάποδο ψαλίδι του Ουνάς πέρασε άουτ, ενώ στο 32’ ο Ζιελίνσκι δεν μπόρεσε από το ένα μέτρο να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δευτερόλεπτα μετά η Αταλάντα βγήκε στην κόντρα και είχε καλή στιγμή με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Γκόμεζ, όμως ο Σέπε έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 50' ο Καστάν σκόραρε από κοντά, ανοίγοντας το σκορ (0-1). Ο Σάρι έριξε στο ματς τους Ινσίνιε και Μέρτενς και η Νάπολι ζήτησε πέναλτι στο 71’ σε χέρι του Τολόι, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Δέκα λεπτά μετά ο Γκόμες εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Κίρικες και σκόραρε με ωραίο τελείωμα για το 0-2! Η Νάπολι μείωσε στο 84’ με κεφαλιά του Μέρτενς, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο γκολ και έμεινε εκτός θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.