Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο για Σκόουλς: «Ξέρει μόνο να επικρίνει…»

Μουρίνιο για Σκόουλς: «Ξέρει μόνο να επικρίνει…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2018 01:19
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άφησε ασχολίαστα τα αρνητικά σχόλια του Πολ Σκόουλς για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως το μόνο που ξέρει είναι να επικρίνει ενώ του... ευχήθηκε να πιάσει το 25% της επιτυχίας του ως προπονητής.

Ο Πολ Σκόουλς αφού κατηγόρησε τον Πολ Πογκμπά για τις επιδόσεις του, στη συνέχεια ανέφερε πως ούτε ο Ζοζέ Μουρίνιο τα πηγαίνει τόσο καλά στον πάγκο την Γιουνάιτεντ.

Φυσικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα άφηνε ασχολίαστα τα σχόλια του παλαίμαχου άσου των «κόκκινων διαβόλων»:

«Νομίζω ότι το μόνο πράγμα που κάνει είναι να επικρίνει. Δεν σχολιάζει, αλλά επικρίνει, κάτι που είναι διαφορετικό. Ο Σκόουλς θα μείνει στην ιστορία ως ένας παίκτης-φαινόμενο, όχι ως τηλεσχολιαστής».

Μάλιστα ο Μουρίνιο υπερασπίστηκε και τον Πογκμπά, λέγοντας: «Επειδή αυτός ήταν παίκτης-φαινόμενο, δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να τον φτάσουμε. Ο Πολ προσπαθεί για το καλύτερο. Μερικές φορές παίζει πολύ καλά και άλλες όχι. Δεν είναι λάθος του Πογκμπά που έκανε περισσότερα χρήματα από τον Σκόουλς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Επίσης αν ο Σκόουλς γίνει προπονητής μια μέρα, εύχομαι να πιάσει το 25% της επιτυχίας μου. Τότε θα είναι αρκετά χαρούμενος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.