Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2018 00:30
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Μαρσιάλ (57’) και Λίνγκαρντ (81’) τα γκολ.

Παρά τις σημαντικές απουσίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Έβερτον και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έφτασε τους 47 βαθμούς και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση με +2 από Τσέλσι (ματς λιγότερο) και +3 από Λίβερπουλ.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς μεγάλες φάσεις, ωστόσο στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμό και «καθάρισε» το ματς. Στο 51’ ο Μάτα σημάδεψε το δοκάρι του Πίκφορντ και έξι λεπτά μετά ο Μαρσιάλ «έγραψε» το 1-0 με ωραίο φαλτσαριστό σουτ. Η μοναδική αξιόλογη στιγμή της Έβερτον ήρθε στο 70’ με κεφαλιά ψαράκι του Νιασέ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 78’ ο Πίκφορντ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Λίνγκαρντ, όμως τρία λεπτά μετά ο Άγγλος πήρε το… αίμα του πίσω, «γράφοντας» το τελικό 2-0 με τρομερό τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Στα αξιοσημείωτα πως ο Λίνγκαρντ έφτασε τα έξι γκολ στη φετινή Πρέμιερ, περισσότερα απ’ όσα είχε πετύχει αθροιστικά (5) τις προηγούμενες χρονιές στους «κόκκινους διαβόλους».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.