Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από ΑΕΚ ο Μοράν

Μια «ανάσα» από ΑΕΚ ο Μοράν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2018 18:23
Θέμα ωρών είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Ερίκ Μοράν στην ΑΕΚ σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους. Συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα υπογράψει ο Ισπανός μέσος.

Όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Ερίκ Μοράν. Σύμφωνα με την «Marca», η «Ένωση» έδωσε τα χέρια με την Λεγανές για τον Ισπανό μέσο, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας 3,5 ετών.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εξαιρετική άποψη για τον 26χρονο και έχει τονίσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως «είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, με σπουδαίο μέλλον».

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος, Χαβιέ Μαρτίν, που ειδικεύεται στα θέματα της Λεγκανές, έγραψε στο twitter: «Οι καλύτεροι φίλοι του Ερίκ Μοράν στα αποδυτήρια της Λεγκανές ήδη τον αποχαιρέτησαν από τα social media. Η επισημοποίηση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ είναι θέμα ωρών. Ελπίζω να τα πάει εξαιρετικά. Το αξίζει για τη συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδου».

Οι Ισπανοί είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις από τη βάση των 250.000 ευρώ, ωστόσο, η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων φέρεται ότι έκλεισε τελικά στις 130.000 ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.