Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το «καθάρισε» ο Σάντσες

Πρέμιερ Λιγκ: Το «καθάρισε» ο Σάντσες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2017 00:38
Με τον Σάντσες να πετυχαίνει δύο γκολ, η Άρσεναλ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και διατηρήθηκε στο -1 από την τετράδα.

Η Άρσεναλ νίκησε με 3-2 τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» και έπιασε την Τότεναμ στην 5η θέση της βαθμολογίας, όντας στο -1 από την 4η Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα, ο Αρσέν Βενγκέρ ισοφάρισε το απίθανο ρεκόρ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (810 αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και είναι έτοιμος να γίνει ο τεχνικός με τις περισσότερες παρουσίες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 25’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μουστάφι. Μετά από φάση διαρκείας, ο Λακαζέτ σούταρε από διαγώνια θέση, ο Σπερόνι έκανε την απόκρουση, όμως ο Μουστάφι πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Σ’ ένα από τα τηλεοπτικά ριπλέι φάνηκε ότι ο εκτεθειμένος Σάντσες πήδηξε για κεφαλιά στο σουτ του Λακαζέτ, όμως ο Όλιβερ θεώρησε πως δεν επηρέασε τη φάση.

Η Άρσεναλ είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο η Κρίσταλ Πάλας κράτησε το 1-0 και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) έφερε το σκορ στα ίσια με πλασέ στην κίνηση από τον Τάουνσεντ. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, όμως ο Τσεχ απέκρουσε το κοντινό σουτ του Λόφτους-Τσικ.

Και εκεί που το ματς έδειχνε να στραβώνει για την Άρσεναλ, μίλησε η κλάση του Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός με τρομερό τελείωμα εντός περιοχής έκανε το 2-1 στο 62’, ενώ ο ίδιος «χτύπησε» ξανά στο 66’, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Σπερόνι για το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Κρίσταλ Πάλας ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Τόμκινς (89’) για το τελικό 3-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.