Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκατούζο: «Το ντέρμπι με την Ίντερ είναι σαν τελικός Μουντιάλ»

Γκατούζο: «Το ντέρμπι με την Ίντερ είναι σαν τελικός Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2017 22:51
Ο Τζενάρο Γκατούζο χαρακτήρισε ως τελικό Μουντιάλ το παιχνίδι της Μίλαν με την Ίντερ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Μίλαν έχουν φέρει τους «ροσονέρι» στην 11η θέση και μόλις στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και τόνισε πως ο αγώνας Κυπέλλου με την Μίλαν αντιμετωπίζεται ως τελικός Μουντιάλ:

«Βλέπουμε το παιχνίδι σαν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κανείς δεν περίμενε τόσες δυσκολίες, όμως το ντέρμπι μπορεί να αλλάξει όλη τη σεζόν για μας τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θέλω να δω όσα έχουμε δουλέψει στο γήπεδο, αλλά το κυριότερο είναι να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα», δήλωσε ο Γκατούζο και πρόσθεσε:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τα κλειδιά είναι να μπλοκάρουμε τους Καντρέβα και Πέρισιτς. Ο Ικάρντι προφανώς δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά δεν θα έχουμε προσωπικό φρουρό πάνω του. Καμία ομάδα δεν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, όμως δεν μιλάμε για καταστροφική κατάσταση.

Πρέπει να κάνουμε restart σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι και είναι απαραίτητο να ανταποδώσουμε στους οπαδούς μας. Τέτοια ντέρμπι είναι διαφορετικά από τα άλλα παιχνίδια και το όμορφο ποδόσφαιρο είναι άσκοπο. Χρειαζόμαστε αποφασιστικότητα, πείνα για τη νίκη και την αίσθηση του συλλόγου στον οποίο βρισκόμαστε
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.