Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος με πεντάρα η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος με πεντάρα η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2017 22:11
Με πρωταγωνιστές τους Φιρμίνο (δύο γκολ) και Κουτίνιο (γκολ και ασίστ), η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-0 την ουραγό Σουόνσι στο «Άνφιλντ» και επέστρεψε στην τετράδα.

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη εντός έδρας σε Boxing Day εδώ και 31 χρόνια, παράδοση που δεν ήταν εύκολο να σπάσει η φετινή Σουόνσι. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο γήπεδο, όπου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε εμφατική νίκη με 5-0 και ανέβηκε ξανά στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα αφού στο 6’ ο Κουτίνιο άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Φαμπιάνσκι.

Τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Στο 52’ ο Κουτίνιο «έστρωσε» στον Φιρμίνο ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στο 65’ ο Αλεξάντερ-Αρνολντ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φιρμίνο πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 82’ ο Τσάμπερλεϊν, σκοράροντας με ωραίο τελείωμα για το τελικό 5-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.