Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Νίκη στο κλάσικο για καλά Χριστούγεννα»

Μέσι: «Νίκη στο κλάσικο για καλά Χριστούγεννα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2017 22:56
Νίκη στο «κλάσικο» για… καλά Χριστούγεννα επιθυμεί ο Λιονέλ Μέσι όπως δήλωσε μετά τη βράβευση του ως MVP του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Λιονέλ Μέσι βραβεύτηκε από τη μαδριλένικη «Marca» ως πρώτος σκόρερ και MVP του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο άσος της Μπαρτσελόνα πήρε για 4η φορά το βραβείο του «Pichichi» που δίνεται στον πρώτο σκόρερ, αλλά και για 7η φορά το «Di Stefano» για τον MVP της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στις δηλώσεις του, ο Αργεντινός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο «κλάσικο» της 23ης Δεκεμβρίου: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και η νίκη είναι σημαντική για μας, καθώς θα μας δώσει πλεονέκτημα, ακόμα και εάν η Ρεάλ δεν είναι αυτή τη στιγμή στην 2η θέση. Θα ήταν ωραίο να αποχαιρετήσουμε με νίκη το χρόνο και να έχουμε καλά Χριστούγεννα».

Από την πλευρά του, ο Ινιέστα, ο οποίος πήρε το βραβείο του κορυφαίου της Εθνικής Ισπανίας, ξεκαθάρισε πως τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται τον Δεκέμβριο: «Ακόμα δεν έχουμε παίξει ούτε τα μισά παιχνίδια της σεζόν. Ενδεχόμενη νίκη στο «κλάσικο» θα είναι απλώς ένα βήμα ακόμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι τα πρωταθλήματα κρίνονται τον Δεκέμβριο», τόνισε σχετικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.