Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: «Δεν θα κάνουμε pasillo στη Ρεάλ»

Μπαρτσελόνα: «Δεν θα κάνουμε pasillo στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2017 17:53
Η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε πως δεν θα κάνει pasillo, δηλαδή δεν θα χειροκροτήσει την Ρεάλ στο προσεχές «κλάσικο» για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Είθισται στην Ισπανία μετά από έναν μεγάλο τίτλο ο αντίπαλος να σχηματίζει έναν διάδρομο υποδεχόμενος με χειροκρότημα την ομάδα που προέρχεται από αυτή την επιτυχία.

Η Ρεάλ κατέκτησε το Σάββατο (16/12) το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, επικρατώντας στον τελικό της Γκρέμιο (1-0) και το επόμενο παιχνίδι της είναι απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» (23/12). Ωστόσο, οι Καταλανοί ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να σχηματίσουν pasillo:

«Το χειροκρότημα γίνεται για την διοργάνωση που συμμετέχουμε, όπως στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι μια τέτοια περίπτωση», δήλωσε ο υπεύθυνος θεσμικών σχέσεων της Μπαρτσελόνα, Γκιγιέρμο Αμόρ.

Να σημειωθεί ότι το 2010 η Βιγιαρεάλ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προπονητή, είχε κάνει pasillo στην Μπαρτσελόνα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ο τεχνικός των Καταλανών κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα, με τον «txingurri» να δηλώνει:

«Δεν είμαι σε θέση να αναλύσω ερωτήσεις για το θεαθήναι. Θα κάνουμε αυτό που αποφασίσει το club. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Ούτε που το σκέφτηκα», τόνισε σχετικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.