Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα και έφυγε για «κλάσικο»!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα και έφυγε για «κλάσικο»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2017 23:46
Με τους Σουάρες και Παουλίνιο να πετυχαίνουν από δύο γκολ η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 την Λα Κορούνια στο «Καμπ Νου» και θα πάει στο «Μπερναμπέου» όντας στο +11 από την Ρεάλ, που έχει ματς λιγότερο. Τρία δοκάρια και χαμένο πέναλτι ο Μέσι!

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το παιχνίδι με την Λα Κορούνια στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί πήραν εμφατική νίκη με 4-0, έχοντας επίσης χαμένο πέναλτι, ακυρωθέν γκολ και τέσσερα (!) δοκάρια. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έφτασε τους 42 βαθμούς, ξέφυγε με +6 από την 2η Ατλέτικο, ενώ βρέθηκε στο +11 από την Ρεάλ (ματς λιγότερο), πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στη Μαδρίτη.

Η Μπαρτσελόνα είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα, ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί απειλητική στο πρώτο 20λεπτο. Σ’ εκείνο το σημείο τραυματίστηκε ο Αλκάθερ, ο οποίος αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα και έδωσε τη θέση του στον Βιδάλ.

Οι Καταλανοί ανέβασαν την απόδοση τους και στο 27’ «άγγιξαν» το γκολ με σουτ του Μέσι, όμως ο Ρούμπεν κράτησε το μηδέν. Δευτερόλεπτα μετά ο γκολκίπερ της Λα Κορούνια έδιωξε σωτήρια το βολέ του Βιδάλ ενώ στο 28’ είπε «όχι» σε νέο σουτ του Μέσι. Η πίεση της Μπαρτσελόνα απέδωσε καρπούς στο 29’. Ο Ινιέστα έβγαλε σε θέση βολής τον Μέσι, αυτός έδωσε πάρε-βάλε στον Σουάρες, που σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 37’ ο Μέσι έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Σουάρες αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά ο Αργεντινός είχε νέο δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Παουλίνιο πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 2-0. Η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να πάει με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια, καθώς στο 45’ ο Σουάρες νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Ρούμπεν, η μπάλα πέρασε τη γραμμή, όμως ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ.

Το δεύτερο γκολ του Ουρουγουανού ήρθε στο 47’ με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από γέμισμα του Ρομπέρτο. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να πιέζει για ένα τέταρτο τέρμα και στο 67’ ο Μέσι σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δύο λεπτά μετά ο Βαλβέρντε ανέτρεψε τον Σουάρες στην περιοχή, όμως ο Μέσι δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρούμπεν από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Το 4ο γκολ για τους Καταλανούς ήρθε στο 75’. Μετά από αντεπίθεση, ο Άλμπα σημάδεψε το δοκάρι, όμως ο Παουλίνιο πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.