Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2017 21:37
Ξάνθη και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα Πηγάδια, με τους αποδεκατισμένους «πράσινους» να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το πρώτο τους «διπλό». Άλτμαν (18’) και Γέντρισεκ (78’) οι σκόρερ.

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών έκανε την καλύτερη του εμφάνιση σε εκτός έδρας ματς, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγει με νίκη από την Ξάνθη. Το τελικό 1-1 στα Πηγάδια άφησε τους «πράσινους» στην 10η θέση με 13 βαθμούς και χωρίς εκτός έδρας νίκη στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο όπου η Ξάνθη πατούσε καλύτερα και απείλησε στο 4' με σουτ του Λουσέρο (απέκρουσε ο Βλαχοδήμος), οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν την πλήρη υπεροχή, δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών.

Στο 13’ η κεφαλιά του Πίσπα, που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, κατέληξε στα χέρια του Ζίβκοβιτς, ενώ στο 17’ το πλασέ στην κίνηση από τον νεαρό επιθετικό πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Το γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο επόμενο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Βιγιαφάνες και διώξιμο των αμυντικών της Ξάνθης, η μπάλα στρώθηκε στον Άλτμαν, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη συνέχισε την πίεση, σπαταλώντας ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Στο 20’ ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε την κεφαλιά του Αυλωνίτη, ενώ στο 22’ ο γκολκίπερ της Ξάνθης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Άλτμαν. Τρία λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε και το πλασέ του Πίσπα, ενώ στο 30’ το σουτ του Τζανδάρη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 1-1. Στο 50’ ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε το σουτ του Γέντρισεκ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 60’ ο Λουσέρο κατάφερε να αστοχήσει με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Πέντε λεπτά νωρίτερα, οι «πράσινοι» είχαν καλή στιγμή με σουτ του Άλτμαν έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.

Η Ξάνθη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 79’. Ο Φασίδης έκανε τη σέντρα προς τον Γέντρισεκ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά, νίκησε τον Βλαχοδήμο και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 83’ το δυνατό σουτ του Κουρμπέλη πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 90’ ο Χίλιεμαρκ δεν κατάφερε από το ένα μέτρο να τη σπρώξει στα δίχτυα, πλασάροντας πάνω απ’ τα δοκάρια! Ο Σουηδός μέσος έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 90+4’, καθώς νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ζίβκοβιτς, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.