Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ: «Πρώτοι και στο τέλος της σεζόν»

Χιμένεθ: «Πρώτοι και στο τέλος της σεζόν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2017 17:41
O προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα σε περίπτωση νίκης με τον Απόλλωνα, με τον Ισπανό να τονίζει πως το σημαντικό είναι η ομάδα του να τερματίσει πρώτη στο φινάλε της σεζόν. Τι είπε για την τιμωρία του, τις μεταγραφές και τον Λαμπρόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην κάμερα της Nova:

Για πρωταθλήτρια χειμώνα: «Είναι ικανοποιητικό να εξαρτάται από εμάς το να είμαστε στην πρώτη θέση. Θα πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι ένας τιμητικός τίτλος. Αλλά το σημαντικότερο είναι στο τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και θα είναι μια μεγάλη χαρά, αλλά δεν θα είναι κάτι σημαντικό. Κάνουμε μια καλή σεζόν ως τώρα, μακάρι να κερδίσουμε και να είμαστε πρώτοι στο τέλος του πρώτου γύρου και στο τέλος της σεζόν».

Για πλάνο του με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα έχει νέο προπονητή: «Όχι δεν αλλάζει σε κάτι. Δεν γνωρίζω πως θα παίξει. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου να έχει ένταση, συγκέντρωση και να είναι ξεκάθαρο πως είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί».

Για την έφεση του εισαγγελέα κατά της τιμωρίας του: «Σέβομαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Πλήρωσα για αυτή την ιστορία. Ότι και να αποφασιστεί θα το σεβαστώ. Κανείς δεν είναι τέλειος και όσοι θέλουν να συνεχίσουν να αναφέρονται σ' αυτό μιλούν σε υπερσυντέλικο και όχι στον παρακείμενο».

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας: «Το μυστικό είναι η δουλειά. Δεν βάζω μόνο 11 παίκτες. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά. Ένας παίκτης που είναι επιπέδου 6 προσπαθώ να τον κάνω του 8, του 8 να τον κάνω 10. Πραγματικά το κλειδί είναι η ευγένεια και η ταπεινότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας».

Για μεταγραφική ενίσχυση: «Η αλήθεια είναι πως προτεραιότητα είναι η ΑΕΚ να δουλεύει σκληρά με τους παίκτες που υπάρχουν. Αν έρθουν κάποιοι θα το δούμε τότε. Για την ώρα πορευόμαστε με δουλειά και με τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα».

Για το ότι βρίσκεται σύμφωνα με την Marca στην καλύτερη ενδεκάδα της Σεβίλλη: «Αυτό ήταν παρελθόν, τώρα είμαι πιο αργός».

Για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο: «Είναι ένα φαινόμενο, καταπληκτικός. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ορίζει ποιο πρέπει να είναι το προφιλ ενός παίκτη της ΑΕΚ. Είναι ταπεινός».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.