Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κίνδυνος αποκλεισμού της Ισπανίας από το Μουντιάλ

Κίνδυνος αποκλεισμού της Ισπανίας από το Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2017 16:54
Με επιστολή της στην ισπανική Ομοσπονδία, η FIFA απειλεί με αποκλεισμό την Ισπανία από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω της εμπλοκής της κυβέρνησης στην υπόθεση του Άνχελ Μαρία Βιγιάρ. «Θα πάμε στο Μουντιάλ και θα το πάρουμε» είπε ο Ραχόι.

Στον «αέρα» βρίσκεται η παρουσία της Εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Pais», η FIFA έστειλε επιστολή σε πολύ αυστηρό ύφος και προειδοποιεί την ισπανική Ομοσπονδία με αποβολή από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο λόγος; Η ισπανική Κυβέρνηση απαιτεί την απομάκρυνση του Άνχελ Μαρία Βιγιάρ από τον προεδρικό θώκο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και ζητά την επανάληψη των αρχαιρεσιών που είχαν πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάιο.

Αυτό, είναι απόλυτα αντίθετο με τους κανονισμούς της FIFA περί της εμπλοκής σε θέματα των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών και των μελών της, με αποτέλεσμα η «φούρια ρόχα» να απειλείται με τιμωρία αποκλεισμού από το Μουντιάλ του 2018.

Παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, τόνισε ότι δεν υπάρχει ανησυχία, αναφέροντας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες πως «δεν είμαι απλά πεπεισμένος ότι η εθνική Ισπανίας θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ότι θα το κατακτήσει κιόλας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.