Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Με Λεβαντόφσκι στο +9 η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Με Λεβαντόφσκι στο +9 η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2017 01:42
Με γκολ του Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την ουραγό Κολωνία και ξέφυγε με +9 από την 2η θέση, όπου βρίσκεται πλέον η Σάλκε, μετά τη νίκη (3-2) απέναντι στην Άουγσκμπουργκ.

Έστω και με δόση άγχους, η Μπάγερν επικράτησε με 1-0 της Κολωνίας στο Μόναχο και ξέφυγε με +9 από την 2η θέση.

Οι Βαυαροί δεν έπιασαν υψηλή απόδοση στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχαν σημαντικές στιγμές με κεφαλιά του Σούλε (15’) και σουτ του Βιδάλ (36’) για να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 60’, όταν μετά από γέμισμα του Μπόατεγκ, ο Μίλερ έστρωσε στον Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Μπάγερν με γκολ σε οκτώ σερί εντός έδρας ματς.

Η Μπάγερν θα μπορούσε να «κλειδώσει» το ματς, όμως η σκαστή κεφαλιά του Αλάμπα (66’) σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 85’ ο Χορν πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση σε σουτάρα του Χάμες. Η Κολωνία έμεινε στο ματς και στο 87’ θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά, όμως ο Στάρκε σταμάτησε με το ένα χέρι το σουτ του Κλούντερ.

Ανέβηκε 2η η Σάλκε, στην τετράδα η Λεβερκούζεν

Η Σάλκε είδε την Άουγκσμπουργκ να επιστρέφει από το 0-2 ωστόσο με πέναλτι του Καλιγκιούρι στο 83’ πήρε τη νίκη με 3-2 στο Γκελζενκίρχεν και πέρασε στην 2η θέση.

Οι «βασιλικοί μπλε» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων σε τρία αγωνιστικά λεπτά με τα τέρματα των Ντι Σάντο (44’) και Μπούργκσταλερ (47’), όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το σκορ στα ίσια με τους Καϊούμπι (64’) και Γκρέγκοριτς (79’ πεν.). Η Σάλκε δεν πτοήθηκε και με πέναλτι του Καλιγκιούρι (83’) πήρε τη νίκη που την έφερε στην 2η θέση.

Από την άλλη, η Λεβερκούζεν επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βέρντερ Βρέμης και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Αλάριο στο 11ο λεπτό, ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ένα βαθμό λιγότερο από τις «ασπιρίνες» έχει η Χοφενχάιμ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Στουτγκάρδη. Ένα τυχερό γκολ από τον Ουτ (82’) ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν με τραυματισμό τον Τάσο Δώνη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.