Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε τετράδα η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε τετράδα η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2017 00:14
Με τον Λουκάκου να βρίσκει δίχτυα μετά από καιρό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Μπόρνμουθ στο χιονισμένο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ανέβηκε στην τετράδα η Τότεναμ, μετά τη νίκη της επί της Μπράιτον (2-0).

Λίγες μέρες μετά την άσχημη ήττα στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι (1-2), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Μπόρνμουθ στο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο διατηρήθηκε στο -11 από την κορυφή και ξέφυγε ξανά στο +3 από την Τσέλσι, που είχε βρεθεί προσωρινά στην 2η θέση μετά το «διπλό» στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Ο Λουκάκου, που βρίσκονταν στους αρνητικούς πρωταγωνιστές της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 25ο λεπτό, σκοράροντας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάτα. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα μετά τις 18 Νοεμβρίου και μόλις το δεύτερο μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Παρά το γκολ, η Γιουνάιτεντ δεν πατούσε καλά και η Μπόρνμουθ θα μπορούσε να απαντήσει στο 30’, όμως ο Ντε Χέα απέκρουσε το σουτ του Στάνισλας. Τρία λεπτά αργότερα, ο Λουκάκου έκανε ακόμα μια λάθος απομάκρυνση μετά από κόρνερ, ωστόσο ο Φράνσις δεν κατάφερε να ευστοχήσει με σουτ από πλεονεκτική θέση. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ντε Χέα πραγματοποίησε ακόμα μια επέμβαση, διώχνοντας σωτήρια τη σέντρα-σουτ του Φρέιζερ.

Η Γιουνάιτεντ κράτησε το μηδέν και στο 60’ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως ο Μαρσιάλ δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ σε κενή εστία έπειτα από χαμένο τετ-α-τετ του Λουκάκου. Στο 72’ ο Ράσφορντ «άγγιξε» και αυτός το γκολ, σημαδεύοντας το δοκάρι με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Το 1-0 έμεινε τελικά ως το φινάλε, αφού στο 83’ ο Ντε Χέα αντέδρασε σωστά σε διαγώνιο σουτ του Ντεφό μέσα από την περιοχή.

Ανέβηκε τετράδα η Τότεναμ

Από την άλλη, η Τότεναμ κέρδισε με 2-0 την Μπράιτον στο «Γουεμπλεϊ» και ανέβηκε στην 4η θέση, όπου ισοβαθμεί με Λίβερπουλ και Μπέρνλι.

Οι «πετεινοί» είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 40’ πήραν το προβάδισμα με σέντρα-σουτ του Οριέ. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν από τους νεοφώτιστους, είχαν δοκάρι με τον Κέιν και στο 87’ ο Σον διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.