Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός πέρασε με τεσσάρα από το Αγρίνιο

Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός πέρασε με τεσσάρα από το Αγρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2017 21:28
Με πρωταγωνιστές τους Φορτούνη (2 γκολ) και Ανσαριφάρντ (γκολ και ασίστ), ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα (4-1) από την έδρα του Παναιτωλικού και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Τζούρτζεβιτς το άλλο γκολ, ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Ένχελς οι Αγρινιώτες, που πλήρωσαν δύο ατομικά λάθη του Μόρα.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και πήρε την 5η σερί νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους 29 βαθμούς και πέρασαν προσωρινά στην πρώτη θέση με +2 από ΑΕΚ και +4 από ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους ευκαιρία. Στο 6’ ο Μάριν πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε κάθετα στον Φορτούνη, ο οποίος κινήθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς του Παναιτωλικού και με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο, ωστόσο μετά το πρώτο 20λεπτο ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοση του και στο 23’ είχε σημαντική στιγμή με σουτ του Μοράρ, όμως ο Προτό έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Το γκολ της ισοφάρισης για τους Αγρινιώτες ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Ο Φάρλεϊ Ρόσα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ένχελς επιχείρησε να διώξει με το κεφάλι, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανακτήσουν το προβάδισμα πριν το ημίχρονο, όμως τα σουτ των Μάριν (39’) και Ανσαριφάρντ (44’) πέρασαν έξω. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Λεμονής έριξε στο ματς τον Οφόε αντί του Πάρντο και πέρασε τον Φορτούνη στα άκρα.

Ο Βέλγος έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία του αφού από δική του μπαλιά στο 57’ ο Κούτρης βρέθηκε απέναντι στον Κυριακίδη, αλλά ο Έλληνας κίπερ έδιωξε. Πέντε λεπτά αργότερα (62’), ο Οφόε πέρασε κάθετα στον Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός ξεπέρασε τον Μόρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Φορτούνη για το 2-1.

Ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα και τέσσερα λεπτά αργότερα (66’) «κλείδωσε» το ματς. Ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο γύρισμα του Μόρα, πέρασε τον Κυριακίδη και πλάσαρε σε κενή εστία το 3-1.

Ο Παναιτωλικός σπατάλησε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να μειώσει σε 3-2 στο 80ο λεπτό. Ο Ρόσα επωφελήθηκε από τις κόντρες, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως Προτό έβγαλε με το στήθος. Ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ, έκανε νέο σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν και στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός πέτυχε και 4ο γκολ. Ο Ομάρ σέντραρε από δεξιά, ο νεοεισελθόντας Τζούρτζεβιτς νίκησε στον αέρα τον Κλέσιο και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.