Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ρεάλ ισοπέδωσε τη Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Ρεάλ ισοπέδωσε τη Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2017 19:09
Η Ρεάλ διέλυσε με 5-0 την Σεβίλλη στο «Μπερναμπέου», πετυχαίνοντας και τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Με δύο γκολ γιόρτασε ο Ρονάλντο την κατάκτηση της 5ης Χρυσής Μπάλας

Σε περίπατο μετέτρεψε η Ρεάλ το παιχνίδι με την Σεβίλλη στο «Μπερναμπέου». Η «βασίλισσα», που δεν είχε περιθώρια για άλλη απώλεια, ισοπέδωσε με 5-0 τους Ανδαλουσιανούς και μείωσε προσωρινά στο -5 τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο 3ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουριέλ αντί να διώξει έστρωσε τη μπάλα στον Νάτσο και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Μετά το γκολ η Σεβίλλη κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να απαντήσει, όμως στο 23’ η Ρεάλ βρήκε δεύτερο γκολ. Ο Ασένσιο έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Ρονάλντο και ο Πορτογάλος δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0. Ο Ρονάλντο δεν έμεινε εκεί, αφού στο 31’ ο Νάβας έκανε χέρι στην περιοχή και ο «CR7» «έγραψε» το 3-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Ρίκο σε σουτ των Μόντριτς (34’) και Ρονάλντο (35’), όμως στο 38’ ο Κρόος έφυγε στην αντεπίθεση, έπαιξε το 1-2 με τον Βάθκεθ και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 4-0.

Από αντεπίθεση ήρθε και το 5ο γκολ της Ρεάλ στο 42’. Ο Ρονάλντο έδωσε στον Μπενζεμά, αυτός άνοιξε στον Χακιμί και ο Μαροκινός «έγραψε» το 5-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στην επανάληψη, η «βασίλισσα» πάτησε «φρένο», κάνοντας διαχείριση του παιχνιδιού. Με τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μείωσε προσωρινά στο -5 τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 23 Δεκεμβρίου στο «Μπερναμπέου».

Βέβαια, μέχρι το «κλάσικο», οι Καταλανοί θα δώσουν άλλα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι της Ρεάλ με την Λεγκανές στις 18 Δεκεμβρίου έχει αναβληθεί, αφού η «βασίλισσα» έχει υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.