Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεπέρασε τη θλάση, αλλά ταλαιπωρείται από... σκωληκοειδίτιδα o Βιεϊρίνια

Ξεπέρασε τη θλάση, αλλά ταλαιπωρείται από... σκωληκοειδίτιδα o Βιεϊρίνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2017 23:17
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα χάσει οριστικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική επέμβαση ελέω σκωληκοειδίτιδας.

Άσχημα νέα με Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ! Ο άσος του «Δικεφάλου» κέρδιζε τη μάχη με τον τραυματισμό του στους οπίσθιους μηριαίους, ωστόσο το απόγευμα ένιωσε πόνους στο στομάχι με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει σκωληκοειδίτιδα.

Ο Πορτογάλος θα υποβληθεί άμεσα σε λαπαροσκοπική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες και έτσι μένει οριστικά εκτός για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:


Το πάλεψε και σχεδόν νίκησε το χρόνο σχετικά με τον τραυματισμό του, όμως, η ατυχία δεν τον εγκατέλειψε κι έτσι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μείνει εκτός αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε ενοχλήσεις στο στομάχι και μετά την απογευματινή θεραπεία για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του στους οπίσθιους μηριαίους, υποβλήθηκε σ’ εξετάσεις από το ιατρικό τιμ όπου διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από σκωληκοειδίτιδα.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί άμεσα σε λαπαροσκοπική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.