Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Παρί

Σαμπιονά: Πήρε το ντέρμπι και ξέφυγε η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2017 00:20
Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μονακό και ξέφυγε με +9 από την 2η θέση όπου βρίσκεται πλέον και η Λιόν.

Δεν έχει αντίπαλο η Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν με 2-1 την Μονακό στο Πριγκιπάτο και πήραν διαφορά 9 βαθμών στην κορυφή του Σαμπιονά.

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 19’ άνοιξαν το σκορ με ωραίο τελείωμα του Καβάνι. Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν αρκετές φάσεις, είχαν δοκάρι στο 48’ με τον Νεϊμάρ και στο 52’ ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Σούμπασιτς από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Η Παρί είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, όμως η Μονακό έμεινε στο ματς και στο 81’ μπήκε για τα καλά στο κυνήγι της ισοπαλίας, μειώνοντας σε 2-1 με φάουλ του Μουτίνιο. Οι φιλοξενούμενοι αγχώθηκαν, όμως εν τέλει πήραν τη νίκη που τους επέτρεψε να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Η Μονακό βρέθηκε στο -9 από την κορυφή και μάλιστα απέκτησε συγκάτοικο στην 2η θέση. Η Λιόν διέλυσε με 5-0 την Νις εκτός έδρας και έπιασε τους Μονεγάσκους στους 29 βαθμούς. Ένα βαθμό λιγότερο έχει η Μαρσέιγ, η οποία έχοντας βασικό τον Κώστα Μήτρογλου, κέρδισε με 1-0 την Γκινγκάμπ χάρη σε γκολ του Τοβάν (31’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.