Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκίμπε: «Δεν θεωρώ ότι έκανα πολλά λάθη»!

Σκίμπε: «Δεν θεωρώ ότι έκανα πολλά λάθη»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2017 01:21
Στα λάθη των παικτών και όχι στα δικά του απέδωσε ο Μίχαελ Σκίμπε τη βαριά ήττα που υπέστη η Εθνική μας στο Ζάγκρεμπ. «Δύσκολη πλέον η πρόκριση», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς: Ναι πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ την Κροατία με 4-1. Σκόραραν με την δική μας βοήθεια και ειδικά στο 1ο και το 4ο γκολ αλλά εκτός από αυτό είχαν μεγάλη πίεση. Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ειδικά στο α' μέρος. Στο β' μέρος βελτιωθήκαμε αλλά είναι δίκαιο και σωστό που χάσαμε έτσι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο καλά αλλά δεν τα καταφέραμε.

Το εάν κρίθηκε η πρόκριση: Ναι αυτήν την στιγμή η Κροατία είναι σε πολύ πλεονεκτική θέση. Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά. Με ένα 2ο γκολ θα ήταν πιο καλά τα πράγματα. Μπορούσαμε στο τέλος ένα 4-2 που θα ήταν αλλιώς τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε την εικόνα μας και να παίξουμε πιο καλό ποδόσφαιρο την Κυριακή.

Το κατά πόσον θεωρεί πως αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας: Φυσικά όχι δεν είναι η εικόνα μας αυτή. Όμως όταν κάνεις λάθος στο 1ο και το 4ο λάθος είναι δύσκολο. Δεν είμαστε χαρούμενοι σίγουρα. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά ελπίζω να παίξουμε πιο καλά.

Τα λάθη του ως τεχνικός: Σίγουρα δεν πέτυχα εγώ αυτά τα γκολ. Όμως η ευθύνη είναι συνολική. Δεν θεωρώ ότι έκανα πολλά λάθη σήμερα αλλά γενικά όλοι κάνουμε λάθη.

Την στήριξη του κόσμου για την Κυριακή: Ναι σίγουρα θα είναι πολύς κόσμος στο γήπεδο. Θα έρθουν και θα μας στηρίξουν γιατί ξέρουν και που ήμασταν πριν από 2 χρόνια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.