Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Προβάδισμα με πέναλτι-φάντασμα η Ελβετία

Προκριματικά Μουντιάλ: Προβάδισμα με πέναλτι-φάντασμα η Ελβετία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2017 01:04
Με ανύπαρκτο πέναλτι του Ροντρίγκες (59’) η Ελβετία κέρδισε με 1-0 την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.

Με το ένα πόδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται η Ελβετία. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς κέρδισε με 1-0 την Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ στη ρεβάνς της Βασιλείας (12/11).

Οι Ελβετοί δεν απειλήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και στο 18’ «άγγιξαν» το γκολ με κοντινή προβολή του Σεφέροβιτς, όμως ο ΜακΓκόβερν έδιωξε σωτήρια με το ένα χέρι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης το φαλτσαριστό σουτ του Σακίρι (46’) πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 54’ ο Σεφέροβιτς δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από το γύρισμα του Τζεμαιλί.

Ωστόσο στο 57’ το σουτ του Σακίρι σταμάτησε στον ώμο του Έβανς, ο διαιτητής είδε χέρι και έδωσε τη δυνατότητα στον Ροντρίγκες να «γράψει» το 1-0 από την άσπρη βούλα. Η Β. Ιρλανδία θα μπορούσε να απαντήσει στο 71’ όμως η κοντινή κεφαλιά του Μαγκίνις πέρασε άουτ. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Ελβετία βρίσκεται με το ένα πόδι στα τελικά της Ρωσίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.