Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέτριτς: «Οι Έλληνες φοβήθηκαν με την κλήρωση, αλλά πλέον είναι αισιόδοξοι»!

Πέτριτς: «Οι Έλληνες φοβήθηκαν με την κλήρωση, αλλά πλέον είναι αισιόδοξοι»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2017 17:59
O παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς κλήθηκε να σχολιάσει τις αναμετρήσεις της Ελλάδας με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, τονίζοντας πως «οι Έλληνες φοβήθηκαν με το αποτέλεσμα της κλήρωσης, αλλά στη συνέχεια η αισιοδοξία τους μεγάλωσε».

Ο Κροάτης άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «24sata.hr» δηλώνοντας ότι η Ελλάδα δεν ήθελε να κληρωθεί με τους Κροάτες στα μπαράζ. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον... διχασμό που υπάρχει στο σπίτι του για το ποιός στηρίζει ποιά Εθνική (σ.σ. η γυναίκα του είναι Ελληνίδα), ενώ πρόσθεσε ότι οι Κροάτες θα συναντήσουν καυτή ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η σύζυγός μου θα υποστηρίζει την ομάδα της κι εγώ για τη δική μου. Εγώ στηρίζω Κροατία και η γυναίκα μου την Ελλάδα! Θα ήταν διαφορετικά αν ήμουν ακόμη εν ενεργεία στην Εθνική. Τότε θα υποστήριζε την Κροατία. Οι Έλληνες δεν ήθελαν να κληρωθούν με την Κροατία. Φοβήθηκαν με την κλήρωση, αλλά στη συνέχεια η αισιοδοξία τους μεγάλωσε. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Είναι ξεκάθαρο πως θα μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Το βίωσα όταν αγωνιζόμουν με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Όμως είναι μεγάλη η διαφορά όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό ή πρόκειται για παιχνίδι Εθνικής ομάδας.

Ανυπομονώ να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες μου. Έχουν απομείνει κάποιοι ακόμη. Μιλάω τακτικά με τον Ράκιτιτς και πρόσφατα τον επισκέφτηκα στη Βαρκελώνη, ενώ ήμουν στο Ρεάλ-Τότεναμ και τα είπα με τον Μόντριτς. Κατά τα άλλα μου απομένουν λίγα ακόμη μαθήματα για να πάρω δίπλωμα UEFA B. Δεν θα εργαστώ ακόμη σε ομάδα, αλλά ίσως σε 3-4 χρόνια να το κάνω
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.