Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίθεση και ζημιές στο πούλμαν της Μπόκα

Επίθεση και ζημιές στο πούλμαν της Μπόκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2017 17:08
Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς στο ξενοδοχείο μετά το χθεσινό (8/11) φιλικό με τον Άρη δέχθηκε επίθεση από αγνώστους και υπέστη υλικές φθορές.

Μετά την ολοκλήρωση του γιορτινού φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την Μπόκα Τζούνιορς, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των Αργεντινών στο ξενοδοχείο δέχτηκε επίθεση με πέτρες από αγνώστους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές φθορές στο όχημα, αλλά ευτυχώς κανένα μέλος της ομάδας της Αργεντινής δεν έπαθε κάτι. Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση με ανακοίνωση για το χθεσινοβραδινό συμβάν, κάνοντας λόγο για αρρωστημένα μυαλά.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της και καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση, που διέπραξαν κάποιοι… «γνωστοί-άγνωστοι» κατά του πούλμαν, το οποίο μετέφερε την αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς στο ξενοδοχείο, μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού φιλικού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Είναι περιττό να τονιστεί πως κάθε υγιής άνθρωπος καταδικάζει τέτοιες πράξεις, σε μια μέρα γιορτής για τον ΑΡΗ και την Ελλάδα. Είναι προφανές ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν, δυστυχώς, κάποια «αρρωστημένα μυαλά», που δεν μπορούν να αποδεχτούν το μεγαλείο της ομάδας μας και το γεγονός ότι έφερε στην πόλη μας τη θρυλική Μπόκα Τζούνιορς.

Η συμπεριφορά τους, τους χαρακτηρίζει και καταδεικνύει τη μικρή τους αντίληψη σε σχέση με το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, του ΑΡΗ και των οπαδών μας. Θα τους συνιστούσαμε να παραδειγματιστούν από τη χθεσινή απαράμιλλη γιορτή-παράσταση και τα μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς του κόσμου μας, ώστε να ξεφύγουν, επιτέλους, από τη μιζέρια τους...
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.