Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόντριτς: «Συμπαγής ομάδα η Ελλάδα, θα χρειαστούμε υπομονή»

Μόντριτς: «Συμπαγής ομάδα η Ελλάδα, θα χρειαστούμε υπομονή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2017 21:57
Το εγκώμιο της Ελλάδας έπλεξε ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης άσος της Ρεάλ δήλωσε πως περιμένει δύσκολο αγώνα και πρόσθεσε ότι η Κροατία θα χρειαστεί υπομονή για να διασπάσει την ελληνική άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Μόντριτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Εθνική Ελλάδας στο Ζάγκρεμπ:

Για το παιχνίδι: «Περιμένουμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, όπως στην Ουκρανία. Είναι βέβαιο πως θα έχουμε ευκαιρίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τις αξιοποιήσουμε. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον Έλληνα παίκτη. Σαν σύνολο είναι πολύ καλή και συμπαγής ομάδα. Έχουν παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, κάτι που αποδεικνύει πως είναι μία καλή Εθνική ομάδα.

Για το αμυντικό στιλ της Ελλάδας: «Φυσικά και είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα που παίζει ανοιχτά, αλλά κόντρα σε μια ομάδα που παίζει κλειστά, θα χρειαστεί να έχουμε υπομονή και να κυκλοφορούμε γρήγορα την μπάλα. Δεν ξέρω αν θα γίνει κλειστό παιχνίδι ή όχι»

Για το ιδανικό σενάριο: «Το ιδανικό θα ήταν να σκοράρουμε και να μη δεχτούμε γκολ. Σε όλα τα ματς της Ελλάδας, πάντως, υπάρχουν πολύ λίγα γκολ. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα και θα είναι επίσης δύσκολο να πετύχουμε πολλά γκολ.Ελπίζω να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν. Σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει πίεση, δεν θα διαφέρει αυτό σε κάτι. Πιστεύω πως θα κάνουμε την κατάλληλη εμφάνιση και με τη βοήθεια του κόσμου μας. Υπάρχει το έξτρα κίνητρο, στην ομάδα είμαστε όλοι έτοιμοι και ανυπόμονοι. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.