Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντάλιτς: «Προσοχή στις ελληνικές προκλήσεις»!

Ντάλιτς: «Προσοχή στις ελληνικές προκλήσεις»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2017 01:36
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς δήλωσε ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να δώσουν σημασία στις προκλήσεις των Ελλήνων, ενώ ζήτησε ηρεμία και υπομονή μιας και περιμένει την ελληνική ομάδα να παίξει με εννέα παίκτες στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Κροατίας ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ελλάδα στο Ζάγκρεμπ:

«Πλέον έχω αρκετά ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνουμε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι η ταχύτητα, ο ρυθμός που θα έχει ο αγώνας και η οργάνωσή μας στο παιχνίδι. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό. Δεν είναι ομάδα που βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Θα προσπαθήσουν να μην δεχθούν γκολ. Έτσι εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Να μην το κυνηγήσουμε και να αγχωθούμε, και να μην είμαστε νευρικοί. Έτσι πρέπει να είναι και όσοι έρθουν στο γήπεδο.

Θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί γιατί θα ψάξουν το γκολ στην αντεπίθεση. Το στιλ τους είναι το σκληρό παιχνίδι και οι διαμάχες στο χορτάρι. Θα προσπαθήσουν να μας χαλάσουν την ηρεμία και δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Δεν πρέπει να δώσουμε σημασία στις προκλήσεις τους. Μίλησα με τον τεχνικό του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και μου είπε ότι οι παίκτες του δεν κατάφεραν να συγκρατηθούν.

Ήταν αρκετά τυχεροί και στα δύο παιχνίδια με το Βέλγιο. Οι Βέλγοι έκαναν το λάθος και μπήκαν στο ρυθμό των Ελλήνων. Με τη Βοσνία έβαλαν γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι πειθαρχημένοι και μόνο το Βέλγιο κατάφερε να τους κερδίσει. Είναι δύσκολο να τους βάλεις γκολ, αλλά δυσκολεύονται να σου βάλουν. Χρειάζεται υπομονή. Ξέρω ότι θα αμύνονται με εννέα παίκτες και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.