Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανησυχούν για την κατάσταση του γηπέδου τους οι Κροάτες

Ανησυχούν για την κατάσταση του γηπέδου τους οι Κροάτες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2017 00:52
Η έντονη βροχόπτωση στο Ζάγκρεμπ έχει πλημμυρίσει τον αγωνιστικό χώρο στο «Μαξιμίρ» και τα κροατικά Μέσα εκφράζουν την ανησυχία τους ακόμα και για ενδεχόμενη αναβολή του αγώνα μπαράζ με την Ελλάδα.

Πρώτο θέμα στα κροατικά Μέσα είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Μαξιμίρ», γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της Κροατίας με την Ελλάδα στις 9 Νοεμβρίου για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η έντονη βροχόπτωση που επικρατεί στο Ζάγκρεμπ και θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη, έχει προκαλέσει ζημιές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και τα κροατικά Μέσα εκφράζουν την ανησυχία τους για την αναβολή της αναμέτρησης, όπως είχε συμβεί με το παιχνίδι της «Χρβάτσκα» με το Κόσσοβο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πάντως, εκπρόσωπος της κροατικής ομοσπονδίας εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Δεν ανησυχούμε αφού η αποστράγγιση του γηπέδου είναι καλή. Επίσης, η πρόγνωση του καιρού δεν προβλέπει ότι θα υπάρξει τόσο έντονη βροχόπτωση όπως με το Κόσσοβο. Να σας θυμίσω ότι την επόμενη ημέρα που συνεχίστηκε το ματς, το χορτάρι ήταν σχεδόν ξηρό».

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς δήλωσε τα εξής: «Είτε με βροχή είτε με χιόνι, εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας. Ο υγρός αγωνιστικός χώρος ευνοεί την ομάδα που βασίζεται σε αμυντική τακτική, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Εικόνες από τον αγώνα της Κροατίας με το Κόσσοβο που αναβλήθηκε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.