Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης στους παίκτες: «Υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας και δεν θα το ανεχτώ»!

Ουζουνίδης στους παίκτες: «Υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας και δεν θα το ανεχτώ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2017 23:13
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε με πολύ έντονο ύφος στους παίκτες του για την εμφάνιση του Σαββάτου (4/11) στην Τρίπολη, κάνοντας λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης και κακή νοοτροπία, την οποία δεν θα ανεχτεί.

Συζήτηση για την απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας ματς άνοιξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προπόνηση της Δευτέρας (6/11). Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με έντονο ύφος στους παίκτες για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα, κάνοντας λόγο για σοβαρό πρόβλημα συγκέντρωσης και νοοτροπίας.

Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τους παίκτες να καταθέσουν τη δική τους άποψη για την εικόνα της ομάδας στα εκτός έδρας. Άπαντες συμφώνησαν με τα λεγόμενα του Ουζουνίδη και ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν τα πάντα ώστε ο Παναθηναϊκός να «χτίσει» ένα σερί επιτυχιών που θα τον ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά η ομιλία του Ουζουνίδη στους παίκτες:


«Ξέρετε όλοι πόσο πολύ πιστεύω σε σας και στις δυνατότητές σας, το έχω εκφράσει με όλους τους τρόπους και είναι δεδομένο και το έχετε δείξει σε όλον τον κόσμο ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως και έχει συμβεί στα ματς στην έδρα μας. Είναι απαράδεκτο να έχουμε τόσο διαφορετική εικόνα στα παιχνίδια μας μακριά από τη Λεωφόρο και πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας από μας τις ευθύνες του, να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους και να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και εξίσου συγκεντρωμένοι με τα ντέρμπι σε όλα τα ματς. Ανεξαρτήτως γηπέδου και έδρας. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε γκολ σε κάθε εκτός έδρας ματς, ενώ στη Λεωφόρο κρατάμε το μηδέν, είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να χάνουμε τις περισσότερες μονομαχίες και τις δεύτερες μπάλες εκτός έδρας.

Αυτό δείχνει πολλά πράγματα, πέρα από τακτικές και πρόσωπα, δείχνει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα συγκέντρωσης και νοοτροπίας και δεν θα το ανεχτώ! Υπάρχουν προβλήματα στο σύλλογο, τα ξέρουμε όλοι, καταλαβαίνω ότι μπορεί να απασχολεί αρκετά πολλούς από σας, όμως για όποιον αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό υπάρχουν απαιτήσεις και θα πρέπει να δείχνει σε κάθε ματς ότι αξίζει να φοράει αυτή τη φανέλα, να σέβεται την ομάδα και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του ρόλου του μέσα στο γήπεδο. Είστε οι ίδιοι παίκτες που νικήσατε στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό, οι ίδιοι που δεν νικήσατε τη Λαμία και χάσατε στην Τρίπολη. Αρα δεν είναι ότι δεν μπορείτε, αλλά ότι το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο το ίδιο σε όλα τα ματς και αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και με τρελαίνει
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.