Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από την Τσέλσι ο Εμενάλο

Παρελθόν από την Τσέλσι ο Εμενάλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2017 22:27
Ύστερα από θητεία δέκα ετών, ο Μίκαελ Εμενάλο παραιτήθηκε από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της Τσέλσι.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Τσέλσι, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μίκαελ Εμενάλο υπέβαλε την παραίτηση του. Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ο 52χρονος βρίσκονταν στον σύλλογο από το 2007 και αποτελούσε το «δεξί χέρι» του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο παλαίμαχος διεθνής Νιγηριανός αμυντικός ήταν υπεύθυνος για τις μεταγραφές των Λονδρέζων, τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών αλλά και της Ακαδημίας. Ο ίδιος φέρονταν ότι δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τον Αντόνιο Κόντε και η αποχώρηση του μεταφράζεται από πολλούς σαν νίκη του Ιταλού τεχνικού.

Η είδηση της αποχώρησης του Εμενάλο αποτέλεσε ευχάριστο νέο στην πλειοψηφία των φίλων της Τσέλσι, οι οποίοι κατηγορούσαν τον Νιγηριανό τεχνικό διευθυντή για την μεταγραφική πολιτική του συλλόγου και την αδυναμία/απροθυμία του ίδιου να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Αντόνιο Κόντε –και των προηγούμενων τεχνικών του συλλόγου όπως του Ζοζέ Μουρίνιο- στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο 52χρονος κατηγορούνταν επίσης για την πολιτική του συλλόγου να παραχωρεί μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών σ΄ άλλες ομάδες με τη μορφή δανεισμού (33 φέτος), ωστόσο ο ίδιος πιστώνεται τις μεταγραφές των Έντεν Αζάρ, Τιμπό Κουρτούα, Σέζαρ Αθπιλικουέτα και των Κέβιν Ντε Μπρούιν και Ρομέλου Λουκάκου, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στο Μάντσεστερ.

Πλέον μένει να φανεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Εμενάλο (σ.σ. ακούγεται ότι μιλάει με την Μονακό), με τη διευθύντρια του συλλόγου, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα να δηλώνει πως θα γίνει αναθεώρηση της διοικητικής δομής της Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.