Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2017 00:34
Η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Λας Πάλμας στη Μαδρίτη και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Καζεμίρο (41’), Ασένσιο (56’) και Ίσκο (74’) οι σκόρερ.

Μετά από δύο άσχημες ήττες με Ζιρόνα και Τότεναμ, η Ρεάλ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 της Λας Πάλμας στο «Μπερναμπέου».

Αν και είχε απέναντι της αντίπαλο με έξι συνεχόμενες ήττες, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε νευρική στο ματς και με εξαίρεση ένα χαμένο τετ-α-τετ του Μπενζεμά (4’), δυσκολεύονταν να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις. Μάλιστα, στο 11’ ο Βιτόλο βρέθηκε απέναντι από τον Κασιγία, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι.

Ο Ρονάλντο είχε δύο άστοχα σουτ (17’, 28’) ωστόσο στο 43’ ο Καζεμίρο σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, λύνοντας το γόρδιο δεσμό. Τα πάντα τελείωσαν στο 56’ με τον Ασένσιο να γράφει το 2-0 με τρομερό τηλεκατευθυνόμενο σουτ, γκολ που βάζει υποψηφιότητα για τα κορυφαία της σεζόν.

Μετά τα 2-0 η Ρεάλ έπαιξε πιο απελευθερωμένα και στο 75’ πέτυχε τρίτο γκολ με τον Ίσκο, ο οποίος σκόραρε από κοντά ύστερα από πάρε-βάλε του Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έψαξε το γκολ, αλλά ήταν ξανά άστοχος, μετρώντας πλέον μόλις ένα γκολ σε 48 σουτ στη φετινή Πριμέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.