Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τρελαίνει κόσμο ο Ατρόμητος!

Σούπερ Λιγκ: Τρελαίνει κόσμο ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2017 17:02
Ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια, έφτασε τις 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή. Ουάρντα (41’) και Ντιγκινί (83’) τα γκολ για τους Περιστεριώτες.

Με δύο όμορφα τέρματα, ο Ατρόμητος πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ξάνθης και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, αφού ξέφυγε προσωρινά με +4 από τον 2ο ΠΑΟΚ! Μάλιστα, η ομάδα του Ντάμιρ Κάναντι διατήρησε το αήττητο και κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν για 7ο σερί παιχνίδι!

Η Ξάνθη πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του αγώνα ωστόσο οι Περιστεριώτες ήταν εξαιρετικά στημένοι και δεν επέτρεπαν στους Ακρίτες να απειλήσουν την εστία του Γιαννιώτη. Είναι ενδεικτικό ότι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν έκαναν ούτε μια τελική.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ατρόμητος κέρδιζε μέτρα και στο 27’ είχε καλή στιγμή με κοντινή κεφαλιά του Ντάουντα για να ανοίξει το σκορ. Δύο λεπτά μετά, ο Χατζηϊσαΐας έμεινε ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής, έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απ' το αριστερό δοκάρι. Τελικώς, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 41ο λεπτό χάρη σε εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να απαντήσουν στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 47’ ο Γέντρισεκ βρέθηκε απέναντι στον Γιαννιώτη, ύστερα από πάσα του Μπαξεβανίδη, αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου κράτησε το μηδέν.

Η Ξάνθη είχε την κατοχή, ωστόσο αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις, με εξαίρεση ένα καλό διαγώνιο σουτ του Μπαξεβανίδη (70’). Ο Ατρόμητος διαχειριζόταν άψογα το υπέρ του προβάδισμα και στο 83’ «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιγκινί με άψογο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Ζίβκοβιτς διαμορφώνοντας το 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.