Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε από το «Σαν Μαμές» η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε από το «Σαν Μαμές» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2017 00:06
Με γκολ των Μέσι (37’) και Παουλίνιο (90+2’), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Μπιλμπάο, στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Σαν Μαμές». Τρία δοκάρια στο ματς, τα δύο για τους Καταλανούς.

Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπιλμπάο και διατήρησε το +4 από την 2η Βαλένθια ενώ ξέφυγε προσωρινά με +8 από την Ρεάλ.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο ξεκίνημα, ωστόσο μετά το πρώτο τέταρτο οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 14’ το σουτ του Λέκουε βρήκε σε σώματα, ενώ στο 16’ ο Λαπόρτ έβαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Σουάρες. Ένα λεπτό μετά ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε την κεφαλιά του Αντούριθ, ενώ στο 19’ ο Γερμανός πορτιέρο νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ισπανό επιθετικό.

Στο 21’ ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι (το 10ο του Αργεντινού φέτος) όμως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πήρε το… αίμα του πίσω στο 37’. Ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των φιλοξενούμενων, ο Άλμπα έστρωσε στον Μέσι και αυτός με ωραίο πλάσε «έγραψε» το 1-0.

Οι Καταλανοί θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ στο 40’ όμως ο Παουλίνιο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Γκαρθία στο 53’, ενώ στο 65’ ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε το σουτ του Γουίλιαμς.

Η Μπιλμπάο προσπάθησε να φέρει το σκορ στα ίσια και στο 85’ είχε νέα σπουδαία στιγμή με κεφαλιά του Αντούριθ, όμως ο Τερ Στέγκεν κράτησε το μηδέν. Η Μπιλμπάο δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 90+2’ ο Παουλίνιο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μετά την απόκρουση του Κέπα στο σουτ του Σουάρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.