Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τρίπολη ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τρίπολη ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2017 18:43
Με γκολ του Μασούντ (47’), ο Πανιώνιος νίκησε δύσκολα με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και πέρασε προσωρινά στην 2η θέση.

Ο Πανιώνιος πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι «κυανέρυθροι» πέρασαν δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος, ωστόσο κράτησαν το μηδέν και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) πήραν το προβάδισμα με τον Μασούντ. Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να απαντήσουν και η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφυγε με το «διπλό» από τη Τρίπολη.

Το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού άνηκε αποκλειστικά στον Αστέρα, ο οποίος σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 5’ το σουτ του Μανιά πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου (9’).

Στο 16’ ο Μανιάς είχε νέα καλή στιγμή με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Ινσάλδο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 26’ ο Κότνικ απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Αργεντινού, ενώ στο 32’ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων είπε «όχι» και σε σουτ του Μαντίντα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πανιώνιος κατάφερε να ισορροπήσει, ωστόσο με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μασούντ (30’), δεν απείλησε με αξιώσεις τον Αστέρα. Όλα αυτά στο πρώτο μέρος, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο 47’, Μασούντ, Γεσίλ και Σπιριντόνοβιτς συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον πρώτο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ για το 1-0.

Το γκολ «πάγωσε» τους Αρκάδες, οι οποίοι δυσκολεύονταν να βγάλουν αξιόλογες φάσεις. Στο 77’ το σουτ του Τόνσο έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 85’ ο Κότνικ πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Δουβίκα. Ο Πανιώνιος διαφύλαξε το υπέρ του σκορ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ανεβαίνοντας στην 2η θέση

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.