Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρεις αγωνιστικές στον Μολέδο, χάνει το ντέρμπι

Τρεις αγωνιστικές στον Μολέδο, χάνει το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2017 18:47
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον Ροντρίγκο Μολέδο μετά την καταγγελία της ΑΕΛ. Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος άσος.

Το χτύπημα του Ροντρίγκο Μολέδο στον Βασίλη Ρέντζα κατά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ (20/9) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα χάσει τα ματς με Λαμία (21/10), Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10) και Ολυμπιακό (28/10). Οι «πράσινοι» αναμένεται να ασκήσουν έφεση κατά της ποινής, προκειμένου αυτή να μειωθεί και ο ποδοσφαιριστής να προλάβει το ντέρμπι.

Η ανακοίνωση της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ:


Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Παναθηναϊκό χρηματική ποινή ύψους 8.500 ευρώ (για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα).

Επέβαλε στον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Μοντεστό ντα Σίλβα Μολέδο ποινή αποκλεισμού 3 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ για πράξη, στον αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, που προβλέπεται και τιμωρείται από διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.