Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεμονής: «Κάναμε καλή προσπάθεια, στοχεύουμε στην 3η θέση»

Λεμονής: «Κάναμε καλή προσπάθεια, στοχεύουμε στην 3η θέση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2017 01:29
Ο Τάκη Λεμονής δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, χαρακτήρισε καλή την εικόνα της ομάδας του συνυπολογίζοντας τον αντίπαλο και έδειξε να ελπίζει για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα (3-1):


«Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα που υπάρχει με τρομερή επιθετική συνοχή. Εμείς συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην 3η θέση εάν μας ευνοήσουν και τα αποτελέσματα. Όπως πήγε το ματς μετά την αποβολή του Πικέ μας δόθηκε η αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω και ότι θα είχαμε τις ευκαιρίες μας. Ένα αχρείαστο φάουλ κοντά στην περιοχή και μετά και το 3ο γκολ τελείωσαν τον αγώνα για εμάς. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το πλάνο που ακολουθήσαμε ως ομάδα και το ακολουθήσαμε αρκετά καλά».

Συγνώμη αλλά προς Θεού δεν έχω ατομικά παράπονο. Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι το παιχνίδι τέτοιο από την φύση του. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε και τα νέα παιδιά μπορούν να βελτιωθούν. Εάν δεν πίστευα τους Νικολάου και Ανδρούτσο δεν θα έπαιζαν βασικοί στο Καμπ Νόου. Έχουν χρόνο μπροστά τους να γίνουν καλύτεροι».

Ναι νομίζω ότι τακτικά έχουμε κάνει βήματα μπροστά και προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα πιο συμπαγές σύνολο για Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να γίνουμε περισσότερο ομάδα. Μπαίνουν σε μία σειρά τα πράγματα και ο Ολυμπιακός κρίνεται σε κάθε αγώνα. Τελείωσε το ματς αυτό και επικεντρωνόμαστε στο επόμενο.

Μετά τα γκολ, δεν είχαμε το κουράγιο και την διάθεση να πιέσουμε περισσότερο. Έχουμε μπροστά μας και ένα ματς σε τρεις μέρες. Κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια από πλευράς τακτικής. Γενικά η εικόνα μας απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, πρέπει πάντα να συνυπολογίζουμε και τον αντίπαλο, θεωρώ πως ήταν καλή. Από το ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου πως θα βρουν και μια και δυο καλές ευκαιρίες, να κάνουν κάτι καλό. Ήθελα να ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Δεν χρειάζεται να ανοιχτείς ιδιαίτερα ακόμη και αν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα. Είδαμε πως βγήκαν οι φάσεις. Έχουν καταπληκτικούς παίκτες, γρήγορους. Κάναμε καλή προσπάθεια απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Νομίζω εμείς έχουμε τριάδα αγώνων, δυο στην έδρα μας και ένα εκτός, θα πρέπει να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε αυτές τις αγωνιστικές, το καλύτερο για εμάς θεωρώ πως είναι να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.