Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Αυστραλία έσβησε το όνειρο της Συρίας

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Αυστραλία έσβησε το όνειρο της Συρίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2017 15:39
Με δύο γκολ του 37χρονου Τιμ Κέιχιλ, η Αυστραλία επικράτησε στην παράταση με 2-1 της Συρίας και περιμένει τον αντίπαλό της από τη Βόρειο και Κεντρική Αμερική για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έστω και δύσκολα η Αυστραλία πέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Συρίας (2-1 στην παράταση) και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε μπαράζ με την τέταρτη ομάδα από τον όμιλο της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής (σ.σ. Παναμάς, Ονδούρα ή ΗΠΑ).

Το 1-1 το πρώτου αγώνα στην Μαλαισία (σ.σ. η Συρία δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα) έδινε το προβάδισμα στην Αυστραλία, ωστόσο στο 6ο λεπτό ο Αλ Σόμα σκόραρε με κοντινό πλασέ και έδωσε σκορ πρόκρισης στους Σύριους.

Η απάντηση της Αυστραλίας ήρθε στο 13’ χάρη σε καρφωτή κεφαλιά του Κέιχιλ. Η ομάδα του Ποστέκογλου πίεσε ασφυχτικά και σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο η Συρία κράτησε το 1-1 και οδήγησε το ματς στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, οι Σύριοι αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης του Αλ Μάβας στο 94’ για μαρκάρισμα στον Κρούζε. Η Αυστραλία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 109’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με νέα κεφαλιά του Κέιχιλ. Η Συρία πάντως θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση στο 120' έχοντας δοκάρι με απευθείας φάουλ του Αλ Σομάχ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.