Κίνδυνος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού!

Κίνδυνος κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού!


Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, καθώς δύο εταιρείες συντήρησης χλοοτάπητα ζητούν οφειλές μέσω κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής των «πρασίνων» στην ΕΕΑ. Αναβολή ζήτησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η πρώτη αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγινε την Πέμπτη (5/10), από δύο εταιρίες κατασκευής και συντήρησης χλοοτάπητα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ, οι εταιρίες «GREENPARK ΕΠΕ» και «GREENSCAPE ΑΕ» κατέθεσαν το συγκεκριμένο αίτημα, ζητώντας τα χρήματα τους. Μεταξύ του Παναθηναϊκού και των δύο εταιριών, είχαν γίνει διακανονισμοί, οι οποίοι εν τέλει δεν τηρήθηκαν.

Έτσι, οι εταιρίες προσέφυγαν στην ΕΕΑ, ζητώντας να πάρουν το οφειλόμενο ποσό μέσω της εγγυητικής που κατέθεσε η ΠΑΕ το καλοκαίρι για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το νόμο, όταν μια εγγυητική επιστολή εκπίπτει, ολόκληρη ή μερικώς, τότε η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να την συμπληρώσει (ή να καταθέσει νέα) εντός 15 ημερών. Διαφορετικά ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και επιβάλλεται πρόστιμο.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πήρε απόφαση για την υπόθεση η οποία θα εξεταστεί ξανά στις 19 Οκτωβρίου έπειτα από αίτημα του Βασίλη Κωνσταντίνου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για όλες τις οφειλές του Παναθηναϊκού.

Στοιχεία για τον αγώνα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α. Ε. ΛΑΡΙΣΑ
1Χ2OverUnder1X12X2
1.204.9010.501.851.65113.34
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
1.572.189.252.501.33
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
3.001.703.2530.00

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή