Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Ζωντανή για την πρόκριση η Συρία (video)

Προκριματικά Μουντιάλ: Ζωντανή για την πρόκριση η Συρία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2017 19:04
Συρία και Αυστραλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ασίας, με τους Σύριους να ισοφαρίζουν με γκολ στο 85’ και να μένουν ζωντανοί για την πρόκριση.

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς μεταξύ Συρίας και Αυστραλίας για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ασίας. Η Συρία ήταν τυπικά γηπεδούχος καθώς το παιχνίδι διεξήχθη στη Μελάκα της Μαλαισίας, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Τα «καγκουρό» προηγήθηκαν στο 40' με τον Ρόμπι Κρουζ ωστόσο οι Σύριοι απάντησαν στο 85’ με εύστοχο πέναλτι του Ομάρ Αλ Σομάχ, μένοντας ζωντανοί για την πρόκριση. Η Συρία, που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα κυνηγήσει το θαύμα στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (10/10) στην Αυστραλία, η οποία από την πλευρά της διεκδικεί την τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή της στην διοργάνωση.

Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες χώρες είχαν τερματίσει στην 3η θέση των ομίλων στη ζώνη της Ασίας και όποιος προκριθεί απ' αυτό το μπαράζ θα παίξει νέο μπαράζ για μία θέση στα τελικά με τον 4ο της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής (τώρα είναι οι ΗΠΑ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.