Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Μοράτα στην Τσέλσι

Σοκ με Μοράτα στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2017 22:55
Ο Άλβαρο Μοράτα υπέστη θλάση 2ου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Μεγάλο πλήγμα με Μοράτα στην Τσέλσι. Ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο πρώτος σκόρερ των «μπλε» θα μείνει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες και θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Κρίσταλ Πάλας, Γουότφορντ, Έβερτον και Μπόρνμουθ, τα διπλά ματς με Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ και εκτός απροόπτου το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 5 Νοεμβρίου.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει δείξει πως δεν εμπιστεύεται για τη θέση βασικού τον δεύτερο σέντερ φορ του συλλόγου, Μίτσι Μπατσουαγί. Την περσινή σεζόν ο Ιταλός προτιμούσε να βάζει τον Αζάρ σε ρόλο «ψευτοεννιαριού» στα παιχνίδια που απουσίαζε ο Ντιέγκο Κόστα, ενώ στο ντέρμπι της Κυριακής, αντικατέστησε τον Μοράτα με τον Γουίλιαν, μια κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα αγγλικά Μέσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.